Közérdek

Ezen az oldalon közérdekű dolgokat és a közösségi érdekérvényesítéssel kapcsolatos dolgokat talál.

A CivilVerőce elmúlt négy éve az Önkormányzati együttműködés tükrében

Közelednek a választások, izzik a falu, hogy kire érdemes szavazni, kire nem érdemes, és bizony sokszor valós és hiteles információk és stratégiai tervezés hiányában hirtelen alakuló érzelmek és pletykák befolyásolják döntéseinket. Hogy segítsük az átlátható információhoz való jutást, összefoglaljuk a CivilVerőce elmúlt négy éves működését az Önkormányzati együttműködés tükrében.

Értesülj automatikusan az Önkormányzat Híreiről!

A Verőcei Önkormányzattal együttműködésben létrehoztunk egy google csoportot, amire az Önkormányzat legjobb tudása szerint el fogja küldeni a fontos események, hírek részleteit. A csoportra bárki feliratkozhat olvasóként, írási joga csak az Önkormányzat adminisztrátorának van. Ha szeretnél első kézből email értesítést kapni a képviselőtestületi ülések és egyéb fontos események időpontjáról, iratkozz fel!

 

 

Lakossági véleményekre van szükség a településképi arculati kézikönyvhöz

November 3-ig van lehetőség véleményeket küldeni a polgármesteri hivatalon keresztül a Pro Arch Építész irodának a településképi arculati kézikönyvhöz!

Falugyűlés Településképi Arculati Kéziköny készítésével kapcsolatban

”Mindenhez van közünk!”

Akit érdekel, hogyan fog kinézni a saját háza környéke és a falu egésze az elkövetkezendő évtizedekben, annak szerdán 18:00-kor a Műv.ház nagytermében lesz lehetősége képviselnie a személyes érdekeit.

112 millió válasz

A CivilVerőce kérésére és kezdeményezésére az Önkormányzat 2017.06.12-én hétfőn mini lakossági fórumot tartott a 2x112 millió forintos konszolidációs pályázat témakörében. A jó hangulatú és korrekt tájékoztatón elhangzottakat megpróbáljuk itt is összefoglalni azoknak, akik nem tudtak eljönni.

Oldalak